Ki olvas minket?

Oldalainkat 2 vendég böngészi
11. Budapest Classic Grand Prix

Időpont: 2016. június 25.

A Mercedes- Benz Classic Magyarország (MBCM) Club idén 11. alkalommal rendezi meg a BPCGP márkafüggetlen oldtimer versenyét.

A múlt évi lélegzetvétel után most új energiákkal feszülünk neki az immár hagyománnyá vált  verseny megszervezéséhez. Ez a sokak által várt esemény ez évben is a Szent-Iván éjhez kapcsolódik, a Múzeumok Éjszakája programsorozat napján kerül megrendezésre, a Mercedes Benz Hungária Kft. támogatásával.

Hagyományos helyszínünk, a Közlekedési Múzeum zárva van jelenlegi nagy megújulása okán, de a csillagos márka egyik hazai képviselője a Pappas Autó Magyarország Kft. a Hunyadi-úti élményátadóját ajánlotta fel a verseny indulási pontjaként.

Innét indítva a mezőnyt, hagyományosan Budapest legszebb pontjait érintve versenyeznénk, élvezve a város, a Vár és a Budai hegyek szépségét, izgulnánk az 1/100 méréseken és megérkeznénk kicsit fáradtan, de sok élménnyel gazdagabban…

A versenynap záró programjaként  gálavacsora, eredményhirdetés, tánc és zene. Helyszíne a csodás és patinás Gellért Szálló étterme és terasza.

Célunk, hogy az MBCM lelkes aktivistái és a Chronomoto Kft. professzionális versenyszervező csapata ez évben is izgalmas és emlékezetes BPCGP versenyt és élménynapot tudjon  minden résztvevőnek  biztosítani.

Hívunk minden érdeklődőt és várjuk jelentkezéseteket

Mercedes-Benz Classic Magyarország Club

Nevezési lap: www.chronomoto.hu/online/bpcgp

 

Támogatóink

Mercedes-Benz

 

 

 

 Danubius Hotel Gellért