BPCGP 2024 Beharangozó


Kedves Veteránautó rajongók!

Örömmel értesítünk minden tisztelt érdeklődőt, hogy 2024-ben is elrajtol a Budapest Classic Grand Prix!

Ez a különleges veteránautós túra Budapest és környékén halad újra végig, és bár a főszervező a Mercedes Benz Classic Magyarország,
a túra résztvevői egy márkafüggetlen, makulátlan állapotú veterán járműből álló guruló múzeumként járják az – egyelőre még titkos –
útvonalat, ahol előre meghatározott pontokon a járművek megcsodálhatók.

A tavalyi évhez hasonlóan az esemény a nyár végén, 2024.08.25-én kerül megrendezésre.
Időben írja be a naptárába, csatlakozzon hozzánk, mert egy igazán élménydús napra számíthat résztvevőként, és nézőként is.

Kövessen be minket Facebook oldalunkon, hogy az eseményről folyamatosan friss információkat kaphasson, akár nevezni szeretne, akár csak megcsodálni a mezőnyt. Nézőink számára is a Facebook oldalon adunk részletes és teljeskörű tájékoztatást adunk majd azokról a helyszínekről és időpontokról, ahol és amikor a mezőny autói felbukkannak majd, percenként egymást követve.

A BPCGP mostantól Instagramon is elérhető, ahol hamarosan korábbi versenyeinken készült fotógalériánkat is megtekinthetik:

Az idén 17. alkalommal kerekedünk fel az Oldtimer Szuperkupa sorozat 3. állomásaként, bár a túra ötlete idén 20 éves, és ezt méltó
módon ünnepeljük. A túra valójában egy ügyességi és pontossági verseny is: a csodálatos útvonal teljesítése mellett a versenyzőknek
1/100-as feladatokat kell tökéletesen végrehajtania(ez századmásodperc pontosságú feladatteljesítést jelent).
Erről többet ITT olvashat.

A rajthelyszínünk ismét a kiváló hátteret biztosító Hovány csoport budaörsi Mercedes-Benz központja lesz.

Nevezési felületünket előreláthatóan 2024. júniusában nyitjuk meg.

Nevezhető autók

Extra kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa előző évi legjobbjai és korábbi bajnokai kategóriája. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók.

Szuper kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa résztvevőinek kategóriája, ahová bárki nevezhet. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók büntetőszorzó nélkül.

Open kategória: Kifogástalan állapotú járművek, szabadon nevezhető kategória azoknak, akik korábban legfeljebb 2 Oldtimer Szuperkupa futamon indultak az elmúlt 5 évben. A kategóriában évjáratért nem jár büntetőszorzó és nem csak mechanikus időmérő eszközök használhatók. A GPS és ütemadó szerkezet használata tiltott kivéve a távolságmérésre használható applikáció, amit az oldtimer Szuperkupa szabályzata megenged.

Az Oldtimer Szuperkupa szabályzata szerint az 1993 vagy annál fiatalabb youngtimerrel nevezők automatikusan várólistára kerülnek. Elbírálásuk a kedvezményes nevezési határidő (július 31.) lejárta után 5 nappal (augusztus 5.) történik meg. Az elfogadott youngtimerek a mezőny végén, külön rajtszámmal indulnak, de értékelésük a versenyzők saját (Szuper vagy Open) kategóriájában történik.

Amennyiben nevezni szeretne, ismerje meg versenyszabályzatunkat.

Bízunk benne, hogy idén is találkozunk a versenyen!

Budapest, 2024.03.03.

Üdvözlettel:

Marosi György
Mercedes-Benz Classic Egyesület elnöke

Lezárás és fotóalbumok

Kedves Oldtimer rajongók,

Biztos sok szép emlékekkel és fotóval tért haza, aki a hőség ellenére vállalta, hogy részese lesz az idei immár 16. Budapest Classic Grand Prix-nek.

A Budapest Classic Grand Prix augusztus 27-én vasárnap került megrendezésre az idén 20 éves Mercedes-Benz Classic Magyarország és a Chronomoto Kft. szervezésében. A szebbnél szebb veterán autók már reggel 8 óra előtt gyülekeztek a Mercedes-Benz Hovány különleges Budaörsi szalonjánál. A mezőnyben sok csodálatosan megőrzött különböző évjáratú Mercedes-Benz autót láthattuk.  Ezek méltón képviselték a rendező Mercedes-Benz Classic Magyarország Egyesületet. Persze felsorolni se lehet a sok, mintegy 25 féle különböző márkát volt itt MG, Ferrari, Porsche, Lancia, NSU stb.  A közös ezekben a járművekben, hogy az autó veterán és sok szép emléket ébreszt, mind tulajdonosában mind a nézőkben. A hatalmas amerikai izomautók is részt vesznek, sok szép csillogó króm disszel. A Volkswagen bogár vagy egy Jaguar sem maradhat ki egy ilyen rendezvényből. Idén a legidősebb autó egy 1933-as MG volt, a korabeli angol sportautókat képviselve. Teljesen más érzést keltett a Mercedes- Benz 300 SL Roadster, az ikonikus „sirályszárnyas” nyitott változata.

A budaörsi rajt és KRS ügyvédi iroda érintése után a Millenáris várta az autó csodákat. A szentendrei Skanzen után Visegrád következett, ahol egy Bolt taxi megkerülése jelentett látványos feladatot a résztvevőknek. Az esztergomi Bazilika előtt a turisták csodálhatták meg a „guruló múzeumot”. Délután a Gödöllői Királyi Váróterem előtt lehetett elkapni az autókat egy fotó erejéig, A legnagyobb tömeg az Erzsébet ligeti színház előtt fogadta a nap végére elfáradt autósokat. A rövid ismertető az autókról, meg néhány kötetlen szó a tulajdonosokkal sokakat vonzott, ami kiváló lehetőség volt a sok nagyszerű fotóra és az autókhoz köthető régi emlékek felelevenítésére.

Fotók: Hilbert Péter és Tálai Valéria / Keserű Gergő

ALBUMOK:

Budapest Classic Grand Prix 2023 – 1/100 és Regisztráció

Budapest Classic Grand Prix 2023 – Rajt

Budapest Classic Grand Prix 2023 – Délelőtt

Budapest Classic Grand Prix 2023 – Délután

Budapest Classic Grand Prix 2023 – Befutó

Budapest Classic Grand Prix 2023 – Díjkiosztó

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok.

Jövőre ismét találkozhatunk.

A szervezők: MBCM és Chronomoto Kft.

BPCGP 2023 Végeredmény

Kedves Érdeklődők, Veteránautó kedvelők!!

Vasárnap célba ért a 16. Budapest Classic Grand Prix mezőnye.

Parádés útvonalon haladt a mintegy nyolcvan autóból álló, különleges és gyönyörű állapotban lévő autókaraván, melyet fotós csapatunk örökített meg az utókornak.

A verseny eredményeit itt találjátok:

Abszolút | Szuper | Open | Csapat

BPCGP 2023 – ELŐZETES

Aki követi a BPCGP 2023 eseményeit a weboldalon (bpcgp.hu) az látja, hogy lassan minden összeáll az augusztus 27-ei megmérettetéshez. Ez a 16-dik alkalom, hogy az idén 20 éves Mercedes-Benz Classic Magyarország klub egy színvonalas márkafüggetlen rendezvényt szervez a Chronomoto Kft közreműködésével. Ez egyúttal a harmadik fordulója az idei Oldtimer Szuperkupának is. Mivel oldtimer versenyről van szó 30 évesnél idősebb járművek vesznek részt, kivéve néhány különleges autót. Ezeket a szép veterán autókat gazdáik igen nagy becsben tartják és csak ritkán veszik elő a garázsból.

Az idei mezőny legidősebb járműve egy 1933-as MG L type. Ez a ritka sport autó idén 90 éves és hathengeres motorja 41 LE vel hajtja. A Rolls-Royce 20/25 1934 ban készült, eleganciája ma is vitathatatlan. És természetesen ott lesz a Mercedes- Benz 300 SL Roadster az ikonikus „sirályszárnyas” autó cabrio változata 1957-ből. A verseny változat a maga idejében igen sok győzelmet hozott a Mercedes- Benz csapatainak

Mivel a fő szervező a Mercedes-Benz Classic Magyarország klub, a márka autóiból lesz a legtöbb. Lesz „Pagoda”, a Dallas sorozatból jól ismert coupé, és „állólámpás” is. Persze ez egy márka független verseny így mintegy 25 márka autóit lehet megcsodálni.

Az 1934-es Rolls-Royce várhatóan sok érdeklődőt fog vonzani. A szép régi angol sportautókat az MG és Triumph képviseli. A sportosságot a Porsche különféle modelljei és a BMW -k jelenítik meg a rajtnál. Az Alfa Romeokban egyszerre van jelen az olaszos könnyed stílus és sportosság. A Fiat Abarth pedig korának egyik verhetetlenül gyors kisautója. Minden márkát felsorolni sem lehet, de a honlapon az autók képe is látható.

A rajt helye az immár jól bevált Mercedes-Benz Hovány Budaörs telephelye lesz korán reggel. Guruló múzeumunk innen indulva az árnyas budai oldalon halad Szentendre felé, majd az Esztergomi Bazilika alatt kerül sor egy könnyű ebéd. Ebéd után a környéken folytatódik a verseny, és az itiner segítségével eljuttok több kisebb településre. Immár hagyomány, hogy Gödöllő is úticéljaink között szerepel. A befutó a XVI. kerületben az Erzsébetligetben lesz. Innen a díszvacsora és a díjkiosztó helyszínére az Aquaworldbe gurulnak az autók.

BPCGP 2023 Előzetes információk

Kedves Oldtimeres Barátunk!

Örömmel jelenthetjük, idén is megrendezésre kerül az MBCM szervezésében a Budapest Classic Grand Prix márkafüggetlen oldtimer autós túra.

A korábbi hagyományokkal egy kicsit szakítva, nem a nyár közepén, hanem a nyár zárásaként, augusztus utolsó hétvégéjén kerül sor a BPCGP 2023-ra.

A 16. alkalommal útnak induló oldtimer autós túraverseny az Oldtimer Szuperkupa sorozat 3. állomása. A hagyományokhoz híven a hibátlan állapotú, különböző típusú autócsodákból álló guruló múzeum ismét ellátogat Budapest és környéke legnevezetesebb helyszíneire.

A verseny Budapesten indul és a környékén zárul, ám közben az útvonalat új irányba fűzzük jó néhány 1/100-as feladattal tűzdelve. A városon kívüli hűs utakra koncentrálunk, így az ebéd várhatóan Esztergomban lesz.

A rajthelyszínünk a kiváló hátteret biztosító Hovány csoport budaörsi Mercedes-Benz központja lesz a Jacques Liszt finomságaival indítjuk a napot.

Nevezhető autók

Extra kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa előző évi legjobbjai és korábbi bajnokai kategóriája. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók.

Szuper kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa résztvevőinek kategóriája, ahová bárki nevezhet. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók büntetőszorzó nélkül.

Open kategória: Kifogástalan állapotú járművek, szabadon nevezhető kategória azoknak, akik korábban legfeljebb 2 Oldtimer Szuperkupa futamon indultak az elmúlt 5 évben. A kategóriában évjáratért nem jár büntetőszorzó és nem csak mechanikus időmérő eszközök használhatók. A GPS és ütemadó szerkezet használata tiltott kivéve a távolságmérésre használható applikáció, amit az oldtimer Szuperkupa szabályzata megenged.

Az Oldtimer Szuperkupa szabályzata szerint az 1993 vagy annál fiatalabb youngtimerrel nevezők automatikusan várólistára kerülnek. Elbírálásuk a kedvezményes nevezési határidő (július 31.) lejárta után 5 nappal (augusztus 5.) történik meg. Az elfogadott youngtimerek a mezőny végén, külön rajtszámmal indulnak, de értékelésük a versenyzők saját (Szuper vagy Open) kategóriájában történik.

 

További információ és nevezés a http://bpcgp.hu/wordpress/nevezes/ oldalon található.

Bízunk benne, hogy idén is találkozunk a versenyen!

Budapest, 2023. június 21.

Üdvözlettel:

Marosi György
Mercedes-Benz Classic Egyesület elnöke

Lezárás és Fotóalbumok

Kedves Oldtimer rajongók!

Biztos kellemes emlékekkel gazdagodott, aki a hőség ellenére vállalta, hogy részese lesz az idei immár 15. Budapest Classic Grand Prix-nek.
Aki nem tudták élőben megnézni guruló múzeumunkat, fotóalbumainkban megcsodálhatják a járműveket.

Fotók: Hilbert Péter és Tálai Valéria / Keserű Gergő

ALBUMOK:

Budapest Classic Grand Prix 2022 – 1/100 és regisztráció

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Rajt

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Délelőtt

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Ebéd

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Délután

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Hungaroring

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Befutó

Budapest Classic Grand Prix 2022 – Díjkiosztó

 

A Budapest Classic Grand Prix az idén június 26 án vasárnap került megrendezésre a Mercedes-Benz Classic Magyarország és a Chronomoto Kft. szervezésében. A szebbnél szebb oldtimer autók már reggel 8 óra előtt gyülekeztek a Mercedes-Benz Hovány gyönyörű Budaörsi szalonjánál. A mezőnyben a legnagyobb számban a Mercedes-Benz különböző évjáratú autóit láthattuk. Ezek képviselték értelemszerűen a rendező Mercedes-Benz Classic Magyarország Egyesületet. Persze volt itt Ferrari, Porsche, Lancia, NSU felsorolni se lehet sok a mintegy 25 féle különböző márkát. A közös bennük, hogy az autó veterán és sok szép emléket ébreszt, mind tulajdonosában mind a nézőkben. A hatalmas amerikai izomautók is részt vesznek, sok szép csillogó króm dísszel. A Volkswagen bogár vagy egy Jaguar sem maradhat ki egy ilyen megmérettetésből. Idén a legidősebb autó egy 1934-es Bentley volt, korabeli angol eleganciát sugározva. Teljesen más érzést keltett a Mercedes-Benz 300 SL a „sirályszárnyas”, ami a sportosság ikonikus képévé vált az 50 es évek óta.

A budaörsi rajt után a várnegyed és a Millenáris várta az autócsodákat. A Kapisztrán téren sokan kihasználták, hogy a patinás környezetben lehetett fotózni a járműveket. A Zwack gyár udvara immár hagyományos helyszín. Ilyenné válik lassan a Groupama parkoló is, ahol egy izgalmas tolatós feladat várta a Ferencváros által nyert kupák mellett a résztvevőket. Délután a Gödöllői Királyi Váróterem előtt lehetett elkapni az autókat egy fotó erejéig. Sajnos a Hungaroringre a nézők nem juthattak be, ahol a mezőny néhány kört tehetett. Ez óriási élményt jelentett a benzingőzhöz szokott gépkocsik tulajdonosainak. A legnagyobb tömeg az Erzsébetligeti színház előtt fogadta a guruló múzeumot. A rövid ismertető az autókról, meg néhány kötetlen szó a tulajdonosokkal sokakat vonzott, ami kiváló lehetőség volt a sok nagy szerű fotóra és az emlékek felelevenítésére.
Köszönjük, hogy velünk tartottatok.
Jövőre ismét találkozhatunk.

BPCGP 2022 – Hatalmas Siker!

Kedves Érdeklődők, Veteránautó kedvelők!!

Vasárnap célba ért a 15. Budapest Classic Grand Prix mezőnye.

Parádés útvonalon haladt a mintegy nyolcvan autóból álló, különleges és gyönyörű állapotban lévő autókaraván, melyet fotós csapatunk örökített meg az utókornak.

A verseny eredményeit itt találjátok:

Abszolút | Szuper | Open | Csapat

Érdemes lesz visszatérni az oldalra, mert hamarosan elkészül fotóalbumunk, addig is itt van néhány kép ízelítő gyanánt:

BPCGP 2022 Nézői tájékoztató

Kedves Érdeklődők, Veteránautó kedvelők!

2022.06.26-án, vasárnap kerül megrendezésre a XV. Budapest Classic Grand Prix, mely során Budapest és környéke legszebb helyeire látogat el 80 autóból álló guruló múzeumunk. Új helyszínként mutatkozik be a Bálna, melynek különleges íves alakja izgalmas háttér lesz a fotósoknak. Ha érdekelnek a gyönyörű, idős autók, vagy csak szeretnétek egy nagyszerű látványosság részesei lenni, látogassatok el látványos nézői pontjaink egyikére. Alább, a plakáton láthatjátok, hogy melyik nézői pontra mikor ér az első autó, onnan számítva körülbelül másfél órán át látható ott a mezőny.

Tervezett útvonalunk:

Budaörs / RAJT – Millenáris, Szabó Magda sétány – Budai Vár, Kapisztrán tér – Bálna – Groupama Aréna – Ludovika Campus – Mogyoród, Fő tér – Gödöllő, Uszoda parkoló – Budapest, Erzsébetligeti Színház / CÉL

BPCGP 2022 Előzetes Információk

Összeállt a 15. Budapest Classic Grand Prix mezőnye és az útvonal is. A guruló múzeum mintegy 80 oldtimerrel fog nekivágni a budapesti utcákon és az agglomerációban zajló hagyományos rendezvénynek. A megmérettetésen alapvetően 30 évnél idősebb veterán autók vehetnek és vesznek részt. Ezenkívül néhány fiatalabb, de izgalmas jármű is jelen lesz.

A rendezvény gazdája a Mercedes-Benz Classic Magyarország klub, mely jövőre lesz 20 éves. A tagok a Mercedes-Benz márkát nem csak szeretik és ismerik, de egy sor gyönyörű régi autóval is rendelkeznek. Értelemszerűen ezek vonulnak fel a legnagyobb számban vasárnap. A legidősebb a XX. század egyik legkülönlegesebb autója a „sirályszárnyas” Mercedes-Benz 300 SL 1955-ből, mely korának egyik leggyorsabb versenyautójaként vált ismertté. Természetesen ott lesznek a „Pagodák” is, a Mercedes-Benz sportautói közül az egyik legszebb modell. Több példány is képviseli a talán legismertebb coupét, a W107-est, Jockey Ewing, a Dallas sorozat egyik főszereplőjének autóját. Lesz olyan autó is, ami inkább a Mercedes- Benz eleganciáját hangsúlyozza, nagy 4 ajtós szalon autó alakjában.

 

Persze minden márka megjelenik, mivel – mint a Szuperkupa sorozat része – ez egy márkafüggetlen rendezvény, ami összesen mintegy 25 márkát jelent annak számtalan modelljével. Az 1934 es Bentley várhatóan sok érdeklődőt fog vonzani. Az angol sportautókat az MG és Triumph képviseli. A Jaguár MK2 inkább az eleganciát hozza el. A sportosságot a Porsche különféle modelljei jelenítik meg. Az Alfa Romeokban egyszerre van jelen az olaszos könnyed stílus és sportosság. A Fiat Abarth pedig korának egyik verhetetlenül gyors kisautója. A BMW is sportos modellekkel lesz ott a rajtnál. Minden márkát felsorolni sem lehet, de a honlapon az autók képe is látható.

A különféle színhelyek, ahol az autók elhaladnak, vagy valamilyen feladatot hajtanak végre szinte az egész várost és környékét felölelik. A rajt immár hagyományosan a Mercedes-Benz Hovány Budaörsi szalonjánál lesz. A budai váron áthajtva biztos sok szép fotó készül majd a mezőny autóiról, messze földön hirdetve a város és az autók szépségét. A „Bálna” esetében a régi autók és a megújuló régi érhető tetten. A Groupama stadion is hagyományos helyszín, ahol a résztvevők és a focisták küzdő szelleme találkozik. A Zwack régi épülete, a lepárló – ahonnan az „emésztést elősegítő orvosság” hódító útjára indult – szintén kedvelt pont. A Hungaroring is állandó részévé válik lassan a Budapest Classic Grand Prix-nek, de azt hiszem ez természetes, hiszen ez a hazai autóversenyzés ikonikus pályája. A gödöllői királyi várónál a vasút és az automobil találkozása valósulhat meg, mint a szárazföldi közlekedés két meghatározó ága. A befutó Mátyásföldön a színház előtt lesz, ahol az egész nap élményeiről és az autókról egy műsorvezető segítségével számolhatnak be a résztvevők.

Az ebéd és a vacsorával egybekötött ünnepélyes díjkiosztó a fóti PitBBQ étteremben lesz.

BPCGP 2022 Előzetes információk

Tisztelt Oldtimeres Barátunk!

Örömmel jelenthetjük, idén is megrendezésre kerül az MBCM szervezésében a Budapest Classic Grand Prix márkafüggetlen oldtimer autós túra.

A 15. alkalommal útnak induló oldtimer autós túraverseny az Oldtimer Szuperkupa sorozat 3. állomása. A hagyományokhoz híven a hibátlan állapotú, különböző típusú autócsodákból álló guruló múzeum ismét ellátogat Budapest és környéke legnevezetesebb helyszíneire.

A rajthelyszínünk a kiváló hátteret biztosító Hovány csoport budaörsi Mercedes-Benz központja lesz a Jacques Liszt finomságaival indítjuk a napot, majd Budapest nevezetességei előtt elhaladva megállunk az újonnan épült MVM Dome sportközpont előtt is. A Zwack birodalmában már visszatérő vendégek vagyunk, onnan biztos pont lesz a fóti The Pit étterem, ahol a kulináris élményeknek hódolunk!

Nevezhető autók

Extra kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa előző évi legjobbjai és korábbi bajnokai kategóriája. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók.

Szuper kategória: Kifogástalan állapotú járművek, az Oldtimer Szuperkupa résztvevőinek kategóriája, ahová bárki nevezhet. 1990-es és korábbi autók büntetőszorzók nélkül indulhatnak. A kategóriában csak mechanikus időmérő eszközök használhatók büntetőszorzó nélkül.

Open kategória: Kifogástalan állapotú járművek, szabadon nevezhető kategória azoknak, akik korábban legfeljebb 2 Oldtimer Szuperkupa futamon indultak az elmúlt 5 évben. A kategóriában évjáratért nem jár büntetőszorzó és nem csak mechanikus időmérő eszközök használhatók. A GPS és ütemadó szerkezet használata tiltott kivéve a távolságmérésre használható applikáció, amit az oldtimer Szuperkupa szabályzata megenged.

Az Oldtimer Szuperkupa szabályzata szerint az 1992 vagy annál fiatalabb youngtimerrel nevezők automatikusan várólistára kerülnek. Elbírálásuk a kedvezményes nevezési határidő (május 26.) lejárta után 5 nappal (május 30.) történik meg. Az elfogadott youngtimerek a mezőny végén, külön rajtszámmal indulnak, de értékelésük a versenyzők saját (Szuper vagy Open) kategóriájában történik.

Tervezett program

Verseny előtti napok egyikén lehetőség lesz előregisztrációra és gyakorlásra.

Június 26. vasárnap

Regisztráció, közben könnyű falatok a Hovány Mercedes-Benz budaörsi szalonjában.

Reggel rajt percenként, majd változatos útvonalon érjük el az ebédhelyszínt.

Ebéd Fóton, majd délután is 1/100-as feladatok színesítik a programot.

Befutó: Délután Fóton

Az idei év nevezési kedve azt mutatja, hogy a kiírt nevezési határidő előtt eléri a mezőny azt az egészséges létszámot, amivel még magas színvonalon és kellemesen megszervezhető egy ilyen jellegű esemény. Ezért javasoljuk, hogyha szeretnél a Budapest Classic Grand Prix mezőnyében indulni versenyzőtársaddal, akkor a mihamarabb küldd el a nevezést és indítsd a nevezési díj utalását is, mert nevezésed csak így érvényes.

Nevezési határidők:

Június 7, keddig történő befizetés esetén: bruttó 99.000Ft / autó / 2fő

Május 27 – június 13-ig történő befizetés esetén: bruttó 119.000Ft / autó / 2fő

Részvételi díj 1960 előtt gyártott járművek számára 2022. június 7-ig bruttó 70.000Ft / autó / 2fő

További résztvevők részvételi díja a versenyen: bruttó 30.000 Ft/fő
10 éves kor alatti résztvevő utasként: bruttó 10.000 Ft/fő
Vacsorán való részvétel díja (kapacitás függvényében):
bruttó 15.000 Ft/fő

Nevezési határidő: 2022. június 13. (hétfő)

A nevezési díj befizetése: átutalással a következő számlaszámra:
Mercedes-Benz Classic Magyarország,
Raiffeisen Bank:  12001008-00103614-00100008
(megjegyzés: BPCGP + versenyző neve)

A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Itiner, ID pass
  • Rajtszám matricák
  • 1/100-as gyakorlási lehetőség
  • Emlék matricák
  • Díjak a helyezetteknek
  • Könnyű falatok reggelire, gyors és finom ebéd, majd bőséges büfévacsora, útközben frissítők
  • Kisebb meglepetés ajándék
  • Díjmentes hozzáférés a versenyen készült fényképekhez

Lemondott nevezés a nevezési határidőig június 13-ig 100%-ban visszautalásra kerül.

További információ és nevezés a http://bpcgp.hu/wordpress/nevezes/ oldalon található.

Bízunk benne, hogy idén is találkozunk a versenyen!

Budapest, 2022. április 25.

Üdvözlettel:

Marosi György
Mercedes-Benz Classic Egyesület elnöke